Srbija

Četvrtak, 01.03.2018.

18:57

Presečena vrpca: Proradio Hilton u Beogradu

U Beogradu je svečano otvoren hotel iz lanca Hilton, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, premijerke, predstavnika kompanije, članova vlade, ambasadora...

Izvor: Tanjug

Presečena vrpca: Proradio Hilton u Beogradu
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Predsednik Vučić je presekao vrpcu zajedno sa Anom Brnabić, ministrom turizma Rasimom Ljajićem, gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, ambasadorom SAD Kajlom Skotom, potpredsednikom kompanije ''Hilton'' za Evropu Johem-Janom Šlajferom, predstavnikom kompanije ''Belaga Management Belgrade'' Zlatkom Zdunjićem i generalnim menadžerom ''Hilton Belgrade'' Nikolasom Huvertom.

Hotel ''Hilton Belgrade'' sa pet zvezdica ima 242 sobe, uključujući i 19 apartmana, a raspolaže sa 656 kvadrata prostora za sastanke, kao i balskom dvoranom.

Hotel ima sobe za spa tretmane, saunu, fitnes centar, kao i ''Two Kings'' restoran u kome se poslužuju srpska i internacionalna jela.

Pored toga, na poslednjem spratu nalazi se ''sky lounge'', čija se ponuda zasniva na azijskoj kuhinji.

Hilton je vodeća svetska kompanija za ugostiteljstvo sa portfoliom od 14 svetskih brendova, koji obuhvataju više od 5.100 nekretnina sa gotovo 838.000 soba u 103 zemlje širom planete.

Kamen temeljac položen je u aprilu 2016. godine.

"Hilton" na osam spratova, sa podzemnom garažom, nalazi se na uglu ulica Kralja Milutina i Kralja Milana. Kako je ranije rečeno, u hotelu će biti zaposleno oko 300 ljudi, a izvođači radova bile su uglavnom firme iz Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Aktuelno

Koliko košta izgradnja montažne kuće?

Popularnost montažnih kuća poslednjih decenija kontinuirano raste, i za to postoji više razloga. Dug vek trajanja, brzina izgradnje, prirodni materijali i energetska efikasnost – samo su neki od njih.

16:15

9.5.2024.

1 d

Podeli: