Za Novu godinu čuvaju decu za 200 €

Roditelji koji planiraju da iznajme bebisiterku tokom Nove godine moraće da izdvoje od 2.000 dinara pa do nekoliko stotina evra.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 29.12.2011.

14:55

Default images

Ipak, cena zavisi od toga koliko dece imate ili od agencije koja nudi ove usluge.

Uoči novogodišnjih praznika roditelji željni provoda uveliko tragaju za pouzdanim i stručnim osobama koje će im čuvati decu. U privatnoj agenciji za bebisiting “Kolibri” kažu da među korisnicima prednjače profesionalni sportisti, političari, lekari, bankari, al i stranci koji su odlučili da praznike provedu u Beogradu.

Ova agencija nudi promo paket od 119 evra za dvanaestočasovno čuvanje jednog deteta u toku novogodišnje noći. Za čuvanje dvoje ili više dece potrebno je izdvojiti 194 evra.

Za strance je cena nešto viša, pa tako za čuvanje jednog deteta treba da plate169 evra, dok za dvoje mališana treba da daju 229 evra.

Usluge bebisitera u nekim agencijama su znatno niže.

"Slobodnih bebisiterki za Novu godinu još ima. Cena njihovih usluga je 2.000 dinara za brigu o deci 31. decembra od 20 sati do 8 časova ujutru sutradan. Naše bebisiterke za najluđu noć organizuju poseban provod najmlađima, zajedno kite jelku, otvaraju poklone, đuskaju uz muziku, a deca ponekad vole i da se maskiraju" , istakla je Branka Selena, direktor privatnog bebi-servisa "Dečji osmeh".

U ovom bebi-servisu napominju da su cene ranijih godina bile mnogo veće, ali usled ekonomske krize sada su dosta umanjene.

U agenciji pak, naplaćuju po satnici, pa tako ako bi se računalo prema prethodnim ponudama gde bebisiterke ostaju uz dete po 12 sati, cena u ovoj agenciji za isti period bila bi 4.680 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: