Srbija

Ponedeljak, 24.09.2018.

18:11

Ministarka: Dajte, da se ne brukamo, dva mosta od 90m

Ceo putni Koridor 10, na jugu i istoku Srbije, biće završen i pušten u saobraćaj do kraja godine, izjavila je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

Izvor: Tanjug

Ministarka: Dajte, da se ne brukamo, dva mosta od 90m
Foto: Tanjug/Filip Krainèiæ

Ministarka je pozvala izvođače radova da ubrzaju rad na deonici Srpska Kuća – Levosoje.

"Verujem da ćemo automobilima zajedno proći konačno Koridorom 10 do kraja godine, posle više od 30 godina čekanja", rekla je Mihajlovićeva novinarima tokom obilaska radova na deonici Srpska Kuća - Levosoje kod Bujanovca.

Na toj deonici su u toku radovi na mostovima 9 i 10, a Mihajlovićeva kaže da bi radovi trebalo da budu gotovi u narednih mesec dana kako bi cela deonica Srpska Kuća - Levosoje, u dužini od ukupno osam kilometara, mogla da bude puštena u saobraćaj.

"Približavamo se završetku Koridora 10. Pre nekoliko dana smo na ovoj deonici pustili 6,6 km u saobraćaj. Moraju ova dva mosta da se završe u najkraćem roku. Izvođač je firma 'Ratko Mitrović' i moja poruka njima je da se drže roka i da ono što treba da bude urađeno bude gotovo već za dvadesetak dana", poručila je Mihajlovićeva.

Kaže da su ta dva mosta duga 39 i 60 metara.

"Dajte molim vas, nemojte da se brukamo da ne možemo da završimo dva mosta od 90 i nešto metara. Moj poziv izvođačima je da se uhvate posla, inače će biti problema", upozorila je Mihajlovićeva.

Ministarka građevine i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da se u Grdeličkoj klisuri radi 24 sata dnevno na izgradnji Koridora 10, kako bi sve bilo gotovo do kraja godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: