Društvo 4

12.06.2024.

13:15

Najjača oluja do sada: Na Srbiju se sručilo nevreme FOTO/VIDEO

Najjača oluja u dosadašnjem delu godine oformila se i nastaviće svoj put prema istoku i jugoistoku u sledećim satima, objavio je meteorološki sistem Hailz Srbija na svom kanalu na Telegramu.

Izvor: B92.net

Najjača oluja do sada: Na Srbiju se sručilo nevreme FOTO/VIDEO
Shutterstock/Ikebana Art-studio

Podeli:

"Oblak se kreće prvo prema okolini Užica i Požege i nastaviće ka prostoru Guče, Čačka, i prema okolini Kraljeva. Nisu isključeni komadi grada od 10 cm u prečniku i udari vetra od 35+ m/s", stoji u objavi.

Kako su ranije najavili, Zlatiborski okrug (u okolini Bajine Bašte i Užica), Moravički okrug (šire područje Čačka i Guče), Raški okrug (region Kraljeva), Šumadijski okrug (region Gornjeg Milanovca i Kragujevca), Rasinski okrug (okolina Trstenika i Kruševca), Pomoravski okrug (područje Jagodine, Ćuprije i Paraćina) u sledećih nekoliko sati biće sektor s najvećim uslovima za ekstremno nevreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 7,4 stepena

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio je u četvrtak uveče sever Čilea, u blizini granice sa Argentinom, a za sada nema izveštaja o povređenima ili većoj šteti, objavio je Američki geološki zavod.

7:18

19.7.2024.

1 d

Podeli: