Italijanski lanac supermarketa stiže u Hrvatsku

Italijanski trgovački lanac Eurospin za nekoliko dana otvara svoj prvi supermarket u Hrvatskoj.

Region

Izvor: B92

Nedelja, 09.08.2020.

16:45

Italijanski lanac supermarketa stiže u Hrvatsku
Foto: Depositphotos, Syda_Productions

Prva prodavnica ovog lanca supermarketa biće otovrena u četvrtak u Zadru, a to je prva od najavljenih 100 radnji u Hrvatskoj.

O dolasku tog lanca u Hrvatsku govori se još od kraja 2018. godine, kada je objavio oglase za radnike i poslovni prostor, prenosi portal Index.

"S radošću i ponosom najavljujemo otvorenje prve Eurospin trgovine u Hrvatskoj! Vidimo se 13. 8. u gradu s najlepšim zalaskom sunca na svetu - Zadar, stižemo!" najavili su krajem jula iz Eurospina.

Ovaj lanac u svojim trgovinama nudi sopstvene robne marke.

Reč je o lancu diskontnih trgovina specijalizovanom za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupovinu.

Eurospin je osnovan 1993. godine. Najviše prodavnica ima u Italiji, a 2004. godine otvorena je prva u Sloveniji, gde danas ima više od 50 Eurospinovih radnji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

8 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: