Najskuplji proizvod u seks-šopu košta 220.000 VIDEO

Mnogi trgovci u Srbiji i širom sveta stavili su katanac na svoje radnje, ali zato vlasnici seks–šopova kažu da mušterija nikad nije bilo više nego sada.

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2021.

16:59

Najskuplji proizvod u seks-šopu košta 220.000 VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

Korona im je donela nove potrošače, koji su odlučili da začine svoj ljubavni život u izolaciji.

Dok je mnogim trgovcima pandemija pala teško, prodaja u seks-šopovima beleži vrtoglavi skok od čak 60 odsto.

"Prodaja raste svake godine u ovom poslu, a za vreme korone ta internet prodaja je skočila nekih 40 posto, možda i 50 posto. Ja sam najviše paketa poslao kada je počela tek korona, čini mi se da je bio mart, i sada u decembru za praznike. Ovo je grana koja je u ekspanziji kod nas", kaže za TV Prva prodavac Darko Nešić.

Smanjen protok ljudi na javnim mestima smanjio je i priliku da se steknu nova poznanstva i potencijalni ljubavni partneri, zbog toga su samci u dosta lošijoj poziciji za vreme korone pa i više para izdvajaju za seksi-šopove.

"Sve više su spremni da izdvoje za ove proizvode, a najskuplji proizvod nam je lutka u prirodnoj veličini koja košta 220 hiljada dinara", ističe sagovornik ove televizije.

Nova godina, uskoro i Dan zaljubljenih, pa 8. mart - dani su kada se prodaja razlikuje od uobičajene.

"Kupuju i veš, parfeme sa feromonima, afrodizijake na biljnoj bazi, muškarci isto kupuju za svoje partnerke...", nabraja Nesić.

On je za TV Prva otkrio da ovakve proizvode pazare i muškarci koji su sramežljiviji i žene koje su opuštenije u kupovini. Akcenat se stavlja i na samce, i neverovatno ali istinito - penzionere koji su najzahvalniji kupci.

"Tu je generalno malo skočila prodaja, pogotovo kod starijih muškaraca, dolaze i starije gospođe, da kažemo 70-ak godina. Danas sam imao anegdotu da je bio otac sa sinom pa je pazario za njegovu devojku da ga iznenade, tata je pomagao u izboru", dodao je.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: