"U Srbiji dobra investiciona klima, ali i odlični radnici"

NCR ulaže u Srbiju zbog dobre investicione klime, ali i odličnih radnika, rekao je predsednik i izvršni direktor te kompanije Majkl Hejford.

Izvor: B92

Utorak, 14.05.2019.

11:13

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Na ceremoniji kojom je obeležen početak izgradnje na Novom Beogradu najsavremenijeg tehnološkog kampusa NCR-a u Evropi, on je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem položio kamen temeljac.

Obraćajući se prisutnima, Hejford je rekao da je kancelarija u Beogradu najveća njihova kompanija u svetu i da u Srbiji imaju najviše zaposlenih, uključujući i kampus u Atlanti.

"Mislim da će to biti najlepša zgrada koju imamo u svetu. Biće odlično mesto za rad, ali nas, kao kompaniju, ne čine naše zgrade, već ljudi", istakao je Hejford.

On je naveo da NCR ulaže u Srbiju zbog odlične investicione klime, ali i radnika, koji su energični, posvećeni, imaju odličnu radnu etiku.

"Ovde u Beogradu su naši ljudi", poručio je Hejford.

Operativni direktor NCR Oven Saliven rekao je danas da Srbi imaju pobedničku tradiciju, kao na primer u košarci, ali da je taj duh prepoznao i kod rukovdstva i kod svih zaposelnih u NCR u Srbiji.

Kako ističe, kada je došao u Srbiju bio je impresioniran i kvalitetom zaposlenih i činjenicom da se u kol-centru govori na 17 jezika, ali i energijom koju su zaposleni uložili.

"Sreći smo što smo došli do ove tačke, dobro je biti ovde", rekao je on i dodao da će NCR nastaviti da ulaže u tehnologiju.

"Nadam se da će to partnerstvi nastaviti", zaključio je Saliven.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: