Sajam zapošljavanja u BG - nude više od 400 poslova

Sajam zapošljavanja LINK2job biće održan 9. novembra u Beogradu, a više od 40 kompanija ponudiće nezaposlenima više od 400 slobodnih radnih mesta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2018.

14:12

Sajam zapošljavanja u BG - nude više od 400 poslova
Foto: Thinkstock

Kako je saopšteno, na sajmu će biti posla za radnike u oblasti IKT tehnologija, mašinstva, ljudskih resursa (HR), prodaje i trgovine, menadžmenta, marketinga, turizma, administracije, ekonomije, osiguranja, dizajna, pravnih poslova, obrazovanja, bankarstva, elektrotehnike.

Nezaposleni Beograđani koji planiraju dolazak na ovogodišnji LINK2job, prisustvo mogu najaviti preko linka http(//www.link2job.eu/prijava/), čime će se ujedno prijaviti i za učešće na predavanjima tokom sajma, ali i za dobijanje onlajn poklon kurseva engleskog jezika i informatike (ECDL).

Onlajn prijavljivanje će učesnicima Sajma zapošljavanja takođe obezbediti da dobiju i besplatnu profesionalno urađenu fotografiju za svoju radnu biografiju (CV), koju će za njih uraditi, obraditi i poslati im putem mejla, predstavnici ITA DesignStudio tima na istoimenom štandu.

Sajam će biti održan u hotelu Metropol od 10.00 do 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: