Irci došli po radnike: Ko želi, posao odmah

Svi oni koji razmišljaju da krenu "trbuhom za kruhom" u Irsku priliku za pronalazak posla već imaju. Irci su došli po radnike.

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2018.

12:25

Irci došli po radnike: Ko želi, posao odmah
Foto: Getty images

Predstavnici irske kompanije Musgrave već nekoliko nedelja borave u Hrvatskoj u potrazi za radnom snagom, odnosno s ciljem zapošljavanja kadra sa skladišnim i logističkim iskustvom u najvećoj logističkoj i distribucionoj kompaniji u Irskoj, a poslednja stanica im je, nakon što su prošli Slavoniju i Dalmaciju, upravo Rijeka.

Inače, Musgrave je vodeća kompanija u distribuciji hrane i najveći privatni poslodavac u Irskoj, piše Novi list.

"U potrazi smo za radnicima u skladištu koji bi se pridružili našem timu u provinciji Leinster i Munster (Dublin & Kildare & Cork) u distribucionim centrima u Irskoj. Odaziv je jako velik, a kompanija je vrlo stabilna. Tražimo radnike za dugotrajan, stalni, stabilan radni odnos koji će s poslodavcem potpisati ugovore o radu", kaže Marko Hrebak iz menadžmenta Musgravea i dodaje da bi bili zadovoljni da zasad mogu da zaposle 20 do 30 ljudi iz Rijeke.

"Ova kompanija koja ima 350.000 radnika, već zapošljava 300 radnika iz Hrvatske, što u skladištima, što u supermarketima, i svi koji su zainteresirani za rad u ovoj kompaniji, ali iz nekog razloga ne žele da počnu da rade odmah, mogu ostaviti svoj CV, pa kad požele, javiće nam se za posao", kaže Hrebak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: