Evo kako da trgujete Eplom na svetskoj berzi, besplatno!

Promo

Izvor: B92

Sreda, 17.05.2017.

09:00

Evo kako da trgujete Eplom na svetskoj berzi, besplatno!

U proteklih deset meseci akcije Apple-a su porasle gotovo 50%, a tržišna vrednost kompanije je po prvi put nadmašila 800 milijardi dolara.

Uključite se na svetsku berzu i trgujte u realnom vremenu cenom akcija Apple-a, potpuno besplatno. Sve što treba da uradite je da kliknete ovde, popunite kratak formular i automatski ćete dobiti probni račun za trgovanje, uz detaljan vodič korak po korak. Oprobajte svoje investitorske sposobnosti na berzi, možda se u vama krije novi Voren Bafet ili Džordž Soroš.

DA LI ZNATE: Čovek koji je najviše zaradio na svetskoj berzi je Džordž Soroš, koji je u jednom danu zaradio neverovatnih milijardu dolara.

Iščekivanje pred izlazak novog iPhone-a

U prva tri meseca ove godine Berkshire Hathaway, kompanija Vorena Bafeta, povećala je svoj udeo u kompaniji sa 7,1 milijardu na 19,1 milijardu dolara. Poznat kao jedan od najuspešnijih investitora, Voren Bafet je svojim interesovanjem za ovu kompaniju u velikoj meri uticao i na druge investitore i time dodatno podstakao rast cene akcija. Naime, na finansijskim tržištima, mali investitori često pomno prate šta rade veliki i uspešni učesnici na tržištu i u skladu s tim grade svoje pozicije.

Investitori ove velike kompanije su veoma uzbuđeni zbog očekivanog uspeha nove generacije iPhone-a, koji bi prema očekivanjima trebalo da ostvari veliki uspeh. Procenjuje se da će preko 300 miliona korisnika preći na novi uređaj. Investitori očekuju da će zbog snažne baze potencijalnih klijenata prodaja novog iPhone-a dostići između 235 i 245 miliona uređaja u narednoj fiskalnoj godini koja počinje u oktobru 2017. godine.

Prijavite se ovde i oprobajte svoje investitorsko umeće na berzi, trgujući cenom akcija najvrednije kompanije na svetu.

DA LI ZNATE: Na svetskoj berzi možete da trgujete sa bilo koje tačke na planeti, potrebna vam je samo internet konekcija i računar ili mobilni telefon.

Tri nova modela

Očekuje se da će kasnije ove godine Apple predstaviti tri nova modela iPhone-a, od kojih će jedan biti rođendansko izdanje sa vrhunskim karakteristikama. Ljudi upoznati sa radom kompanije smatraju da će dva modela biti poboljšane verzije sadašnjeg iPhone 7, a treći bi ipak trebalo da bude potpuno novi model sa novim tipom ekrana, zakrivljenim staklom i unapređenom kamerom. Dual kamera sa zadnje strane aparata verovatno će biti postavljena vertikalno umesto horizontalno čime bi se poboljšao kvalitet fotografije. Dual kamera će takođe biti korišćena i sa prednje strane.

Popunite kratak formular ovde i počnite da trgujete CFD-ima na akcije Apple-a, besplatno.

DA LI ZNATE: Da li ste znali da na svetskoj berzi možete da trgujete i kada cena akcija raste ali i kada pada? Da, moguće je. Na svetskoj berzi se ne trguje fizički akcijama, već njihovom cenom pa na osnovu toga možete ostvariti potencijalni profit i kada akcije rastu ali i kada opadaju.

Poslovni podaci Apple-a

Početkom maja, Apple je objavio kvartalni prihod od 52,9 milijardi dolara. Investitori su sada veoma znatiželjni da vide da li će Apple sa sadašnjom tržišnom vrednošću od 800 milijardi dolara biti prva kompanija koja je dostigla 1000 milijardi dolara tržišne vrednosti.

DA LI ZNATE: Svetska berza je otvorena za trgovanje 24 sata dnevno, 5 dana u nedelji, a cenom akcije Apple-a (CFD-om) može se trgovati dok traje trgovanje na Njujorškoj berzi.

Svi materijali su pripremljeni i odobreni od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, zaposlenog u Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investicionog društva pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

23 h

Podeli: