Šta Putin ima u garaži?

Na web stranici Kremlja upravo je objavljen popis imovine Vladimira Putina, uključujući automobile koji su u njegovoj garaži.

Podeli
Foto: AvtoVAZ
Foto: AvtoVAZ

Prema spisku imovine ruskog predsednika koji je objavio Kremlj, Vladimir Putin ima garažu od samo 18 m2 sa tri automobila i prikolicom.

Automobili nisu ništa posebno, jer postoje dva GAZ-a i Lada Niva. Što se tiče prikolice, ona služi kao osnova za integraciju šatora za kampovanje.

Dva GAZ-a su M21 Volga, limuzina proizvedena od 1955. do 1970. u Gorkom i bila je prilično avangardna u to vreme.

Naime, to je jedan od prvih automobila koji je opremljen motorom od 75 konjskih snaga u potpunosti napravljenim od aluminijuma i uparen sa automatskim menjačem.

Pored njih je ruska ikona, poznatija od Nevskog prospekta, velika Lada Niva kupljena 2009. godine. Prema fotografijama koje kruže internetom, radi se o dobro opremljenoj verziji, sa off-road oduškom, dodatnom zaštitom za karoseriju, vidljivo rađenim felnama po meri.

S druge strane, automobil nema svoj originalni motor, Vladimir Putin je više voleo da Opelov motor ima malo više konjskih snaga ispod haube. Čini se da u slobodno vreme Vladimir Putin više voli kampovanje nego opuštanje u prijatnim odmaralištima na moru.

U njegovoj garaži nalazimo i prikolicu Skif sa tendom na uvlačenje.

Gledajući fotografiju postavlja se pitanje da li je predsednik Putin ikada postavio šator i spavao u njemu. Možda ne jedan od njegovih izleta u sibirske vode kada lovi štuke, šapuće tigrovima i igra pasijans sa medvedima.

Foto:GAZ
Foto:GAZ

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 60 idi na stranu