Nova Kia Optima debituje u decembru FOTO

Korejski proizvođač objavio je prve dizajnerske crteže nove generacije modela Optima, koji se na domaćem tržištu prodaje pod oznakom K5.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2019.

12:30

Nova Kia Optima debituje u decembru FOTO
Foto: Kia promo

Kia Optima/K5 koja će biti predstavljena u decembru ima znatno moderniji i sportskiji izgled u odnosu na aktuelnu generaciju. Novi dizajn karakterišu niska silueta i fluidne linije, dok prednjim delom dominira široka maska hladnjaka na koju se nadovezuju atraktivna LED dnevna svetla.
Foto: Kia promo
Uz veoma zakošen zadnji deo i mali spojler na završetku prtljažnika, pozadi se izdvajaju LED stop svetla koja se u formi isprekidane linije prositru čitavom širinom vozila. U kokpitu očekivano dominiraju digitalni ekrani – jedan koji igra ulogu instrument table i drugi, centralni, koji opslužuje multimedijalni sistem, a čitav enterijer putničke kabine na ctrežu deluje luksuzno i minimalistički.
Foto: Kia promo
Što se tiče verzije za Evropu, nova Optima bi trebalo da bude predstavljena 2020. godine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: