Hyundai predstavio i30 Fastback N Line FOTO

Nakon uspešnog lansiranja N Line paketa ranije tokom ove godine, Hyundai Motor je predstavio novi model sa ovim sportskim paketom i30 Fastback N Line.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2018.

16:15

Hyundai predstavio i30 Fastback N Line FOTO
Foto: Hyundai

N Line paket čine unutrašnji i spoljašnji dizajnerski elementi preuzeti od N odeljenja koji Hyundaijeva vozila čini dinamičnijim i karakterističnijim.

Međutim, osim dizajna, N Line "kruniše" automobil prerađenom šasijom i vešanjem što vozilu omogućava još veći sportski osećaj vožnje.
Foto: Hyundai
Sportski branici, trouglaste maglenke, poseban difuzor, N sportska sedišta i volan, metalne pedale, N menjač kompletiraju ovaj paket.

Za još bolje iskusvo u vožnji zadužen je 1,4-litarski T-GDI turbobenzinac sa 140 KS sa boljim odzivom na gas i karakterističnijim zvukom iz auspuha.
Foto: Hyundai
I30 Fastback N Line dolazi sa PS4 Michelin Performance pneumaticima na 18-inčnim aluminijumskim felnama uz povećane kočione diskove.

Hyundai je uz predstavljanje ovog modela proširio ponudu motora za celu N Line postavu (hečbek i sedan) sa novim 1,0-litarskim T-GDI turbobenzincem od 120 KS, manjim 17-inčnim alu felnama i identičnim dizajnerskim elementima kao kod snažnijih verzija.
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: