Nude preko 50.000 evra za "Peglicu" FOTO

Reč je o Fiatu 126p koji pripada čuvenom holivudskom glumcu.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Nedelja, 06.03.2022.

09:23

Nude preko 50.000 evra za
Foto: bringatrailer.com

Te 2016. godine, pomalo u šali, Tom Henks je objavljivao selfije sa Fiatom 126p u Budimpešti, gde je boravio zbog posla. To je bilo dovoljno da privuče pažnju stanovnice Bielsko-Biale i obožavateljke Henksa, Monike Jaskolske.

Poznato je da je "Peglica" jedan od simbola Poljske auto-industrije, s obzirom da je ovaj mali automobil proizvodio Polski Fiat, upravo u mestu u kome živi obožavateljka čuvenog glumca.
Foto: bringatrailer.com
Kada je Jaskolska videla Henksa kako se fotografiše sa "Peglicama" u Mađarskoj, pokrenula je široku akciju da mu se kupi i pokloni jedan automobil.

Henks je bio presrećan i donirao je pozamašan iznos novca bolnici u kojoj je Jaskolska radila.
Foto: bringatrailer.com
Sada Henks donira taj isti Fiat 126p za finansiranje humanitarne kampanje "Hidden Heroes".

Trenutna ponuda na aukciji sajta bringatrailer.com iznosi 57.000 dolara, što je verovatno istorijski rekordna cena za jedan Fiat 126p.
Foto: bringatrailer.com
Foto: bringatrailer.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: