Glumica u vreloj sceni o kojoj svi pričaju: "Ženo, goriš!" VIDEO

Pevačica i glumica Dženifer Lopez nominovana je za Zlatni globus za sporednu ulogu u filmu "Hustlers".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 12.12.2019.

21:39

Glumica u vreloj sceni o kojoj svi pričaju:
Foto: Getty/Theo Wargo

U njemu glumi Ramonu, striptizetu i samohranu majku koja zarađuje novac plešući u noćnom klubu. Latino diva nije krila oduševljenje kada je saznala da je nominovana.

"Ne mogu da budem ponosnija zbog ovoga. Ramona je bila kompleksan lik i bila mi je čast i izazov da pokušam da je oživim. Film je rezultat ljubavi, znoja i upornosti, koji su napisale, režirale, producirale i montirale opasne žene. Ponosna sam i počašćena što ih predstavljam u ovom filmu", napisala je Džej Lo na Instagramu.

Na Jutjubu je nedavno objavljena vruća scena iz filma o kojoj svi pričaju. U njoj zgodna glumica pleše oko šipke.

Zanimljivo je da je tu veštinu naučila za samo dva i po meseca pre snimanja. Svaki dan je po nekoliko sati trenirala s profesionalnom plesačicom, a kako bi se što bolje pripremila ugradila je šipke u svoje tri kuće u Majamiju, Los Anđelesu i Njujorku. Njen partner Aleks Rodrigez bio je oduševljen.

"Ženo, goriš!", "Ovo su najbolja dva minuta mog života", samo su neki od oduševljenih komentara njenih obožavalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: