Bio je u pravu! Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri

Nije Del Boj za džabe govorio “Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri“. Ako se može suditi po finansijskim stručnjacima, imao je pravo.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.08.2017.

14:04

Bio je u pravu! Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri
foto: Guliver

Finansijski eksperti veruju da bi pokretne i nepokretne nekretnine koje su posedovali Del Boj i Rodni danas vredele čak tri miliona funti!

Trosoban stan u Pekamu danas vredi oko 850.000 funti, zahvaljujući rastu cene kvadrata u tom kvartu. Iako se u seriji prikazuje zgrada Nelson Mandela u Pekamu, zapravo scene su snimane u jednom stanu u Aktonu.
foto: Guliver
Ako na stan dodamo garažu koju su posedovali, ali i trotočkaša iz 1967. godine (Reliant Regal Supervan III), ali i ford kapri - to je još 55.000 funti.
foto: Guliver
Ipak, najvredniji bi bio par plavih dijamanata za koje se Del Boj trampio u epizodi “To Hull and Back“ čija se vrednost danas procenjuje na dva miliona funti! Gledaoci su na internetu potpuno podržali predviđanja finansijskih stručnjaka i ocenili da bi Del Boj i Rodni zaista bili bogati.

“Samo kada pogledate šta je sve došlo u ruke Dela Boja i Rodnija tokom sedam godina emitovanja serije shvatate da bi oni danas sa tim stvarima bili milioneri i živeli luksuzan život kojem su sve vreme težili“, ističe finansijski ekspert Džesmin Birtles.
foto: Guliver
Inače, “Mućke“ su i dan-danas jedna od najomiljenijih britanskih serija, ali to nije slučaj samo na Ostrvu. Del Boj i Rodni su omiljeni likovi i na Balkanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: