Tom Henks se hvali novim automobilima - fićom i peglicom (FOTO)

Tom Henks se pohvalio “svojim novim automobilima”.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2016.

08:18

Tom Henks se hvali novim automobilima - fićom i peglicom (FOTO)
Foto: Gettyimages

Čarima “fiće” i “peglice” nije mogao da odoli ni slavni glumac, koji se fotografisao pored ovih “drevnih” modela u Budimpešti. U ovom gradu Tom je snimao neke scene iz filma “Inferno” i izjavio je da je to za njega jedan od najlepših gradova na svetu.

“Ja sam iz San Franciska i San Francisko je najlepši, ali Budimpešta ne zaostaje za njim. Planine sa strane Budima i ravnica u Pešti i reka Dunav među njima su fantastični, naročito noću, kad je ceo grad okupan svetlošću”, rekao je Henks za mađarske medije.

“Međutim, nešto najbolje što sam video u Budimpešti je prizor dve devojke koje voze bicikl na ulici u pola noći, razgovaraju i kikoću se. Imao sam osećaj da je to potpuno bezbedan grad. Taj osećaj ne možete imati na ulicama američkih gradova.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: