MTV: Bijonse osvojila osam nagrada (VIDEO)

Američka pevačica Bijonse osvojila je osam MTV nagrada, uključujući i nagradu za video-spot godine, čime je, kako pišu mediji, potvrdila dominaciju na muzičkoj sceni.

Život

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 29.08.2016.

08:26

MTV: Bijonse osvojila osam nagrada (VIDEO)
Tanjug / Charles Sykes/Invision/AP

Ona je na dodeli u Medison skver gardenu u Njujorku održala i mini koncert, izvodeći pet pesama sa aktuelnog albuma "Lemonade". Dobila je i nagradu za video-spot godine za pesmu "Formation", za koju se smatra da je njena politički najangažovanija pesma i u kojoj je izrazila solidarnost sa pokretom "Black Lives Matter", prenosi Rojters.

Pevačica se pojavila na crvenom tepihu u pratnji majki trojice Afroamerikanaca koje su u prethodne dve godine ubili policajci u SAD. Svečanu priliku je iskoristio i Kanje Vest, koji je česta tema MTV vesti, koji je u imrovizovanom govoru pomenuo problem siromaštva, nasilje u crnačkim naseljima kao i sukob sa Tejlor Svift.
Tanjug / Chris Pizzello/Invision/AP
Među dobitnicima nagrada su i Rijana i Kelvin Haris. Mnogi od najvećih imena pop muzike, uključujući Džastina Bibera, Britanku Adel i Tejlor Svift, nisu prisustvovali jučerašnjoj svečanosti,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: