Nova vest
Košarka 6

28.4.2024.

8:46

Košarkaši Denvera se zagrevali u papučama – Meloun u neverici VIDEO

Neobičan prizor zatekao je sve koji su u "Crypto.com" Arenu u Los Anđelesu stigli dugo pre početka meča Lejkersa i Denvera.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Tanjug/AP Photo/Eric Gay

Gostujući igrači, većina njih, izašla je na zagrevanje u neadekvatnoj obući - u papučama?!

Patike nisu stigle na vreme u halu iz nepoznatog razloga, došlo je do propusta u komunikaciji ljudi koji su zaduženi za opremu Nagetsa, pa se desilo da Porter i družina krenu u pripremu meča sa Lejkersima u obući za plažu. 

Trener Denvera Majk Meloun bio je ljut zbog činjenice da je došlo do ovakvog propusta.

"Da li je ovo što se desilo idealno? Nije. Ali verujem da možemo da razumemo šta se desilo i da ne dozvolimo da se ovako nešto nikad ne ponovi", rekao je Meloun nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen prvi put u seriji.

Lejkersi su slavili 119:108 i ostali u igri za plasman u polufinale.


I u ovom duelu Nagetsi su morali da jure prednost rivala, loš početak meča postao je uobičajen za šampione s tim da ovog puta nisu uspeli da se rezultatskli vrate u meč pa je poraz bio neminovan. 

Ovog puta su prevazišli sami sebe - loše su išli i u zagrevanje pre meča.

"Ako želite da se udubite u stvari i kažete "pa, izgubili smo jer iz nekog čudnog razloga naši igrači nisu imali patike kada su došli ovde na normalno zagrevanje". Da smo imali momke koji su šutirali okolo sa japankama. Nije idealno. Ali ja neću da tražim izgovore za poraz, jer mislim da to nije bio razlog našeg poraza", poručio je Meloun.

Podeli:

Komentari 6

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu