Novi Kesić počinje večeras, pogledajte zagrevanje!

Prva epizoda nove sezone "24 minuta sa Zoranom Kesićem", biće emitovana večeras na TV B92, a B92.net vam donosi malo zagrevanje.

Život

Izvor: B92

Subota, 19.03.2016.

12:46

Novi Kesić počinje večeras, pogledajte zagrevanje!

U prvoj epizodi nove sezone "24 minuta sa Zoranom Kesićem", jedan od autora i voditelj emisije Zoran Kesić sa gostima Kornelijem Kovačem i analitičarom Markom Somborcem, razmatraće, kako kaže - izvanredan razlog za vanredne izbore, ujedinjenje opozicije u koaliciju „Zasebno" i haos u jutarnjem programu.

Autori ove satirične emisije kažu da u novu sezonu ulaze željni igre i da su spremni da se ponovo, od nule, izbore za poverenje, pažnju i ljubav starih, ali i novih gledalaca.

“Ponosni na sve dosadašnje 72 epizode našeg serijala, ne gledamo mnogo u slavnu prošlost i fokusiramo se isključivo na onu najbitniju epizodu – sledeću”, kaže Zoran Kesić.

Duhoviti voditelj će u novoj sezoni, zajedno sa ostalim kolegama iz “Njuzneta” Nenadom Milosavljevićem, Miroslavom Vujovićem, Markom Dražićem, Viktorom Markovićem, Sokolom Sokolovićem, rediteljem Aleksandrom Saničaninom, zabavljati i publiku i sebe.

“Tokom tromesečne pauze održavali smo formu tribinama i priredbama koje organizujemo po gradovima Srbije. Pitanje svih tih naših fanova - kada će konačno početi emisija toliko nam se popelo na glavu da smo morali da im zapušimo usta - balonima. Čovek,kad duva, ne može da pita. Otuda i slogan 'Duvaj,Srbijo'. Ja lično sam već uveliko na dijeti i specijalnom režimu zdravog života, jer smatram da naši gledaoci zaslužuju lepog i vitkog voditelja, a ne zadriglog prasca, kakav ponekad umem da budem. Radujem se novom početku. Obožavam ekipu sa kojom radim i imam nešto zajedničko sa gledaocima B92: '24 minuta' i meni je najdraža emisija”, zaključio je Kesić.

Pogledajte kako je izgledalo snimanje 1. epizode šeste sezone "24 minuta sa Zoranom Kesićem" koja će biti emitovana večeras u 21.00 na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: