Australijanac tvrdi da je reinkarnacija Isusa

Australijanac iz Kvinslenda Brajan Leonard Golajtli Maršal tvrdi kako je reinkarnacija Isusa Hrista te da se njegovo lice nalazi na Torinskom platnu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.07.2015.

17:53

Default images
Foto: Screenshot

Sedamdesetjednogodišnjak je objavio mnoštvo fotografija i videa u kojima tvrdi da je on osoba čije se lice vidi na Torinskom platnu, religioznom artefaktu za koji neki veruju da ima lice Isusa i da je njime Isus bio pokriven nakon što je razapet.

U katalogu bizarnih snimaka stalno ponavlja kako ima ožiljke na rukama i nogama na mestima gde je Isus bio prikovan za krst. Pokazao je i pismo koje mu je navodno poslao papa u kom govori kako je zaista sličan liku sa Torinskog platna.

"Pre nekoliko dana Brajan Maršal mi je poslao svoje fotografije. Zaista izgleda poput lica sa svete slike na platnu. Nema drugog objašnjenja, on je Isus Hrist svemogući. Verujte u njega", pročitao je.

Njegova priča stigla je i do Amerike gde je jedan muškarac napustio porodicu i prodao sve kako bi se preselio u Australiju i pridružio mu se. Od tada se nije javio svojoj porodici. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: