Spajdermen će biti crnac?

Ako je sudeći po glasinama na internetu, postoje velike šanse da novi Spajdermen bude crnac.

Život

Izvor: B92

Utorak, 24.02.2015.

09:53

Default images

Iako smo navikli da se je Spajdermen belac i da mu je ime Piter Parker, sudeći po glasinama koje ovih dana kruže internetom, postoji velika mogućnost da se novi Spajdermen zove Majls Morales i da bude crnac.

Sajt The Wrap je usko povezan sa radnicima iz Holivuda i zahvaljujući tome često ima neke filmske informacije pre drugih. Tako je Džef Snajder koji piše za The Wrap, nedavno objavio da mu je neimenovani izvor iz Holivuda rekao kako će novi Spajdermen biti crnac.

„Još uvek nije donesena konačna odluka, ali kako sada stvari stoje, novi Spajdermen neće biti beo. Možda bude i Hispano, a možda i crnac, ali u svakom slučaju neće biti beo. Kako su mi rekli, 95% su šanse da bude tako“.

Iako Snajder nije pominjao Majlsa Moralesa, crnog tinejdžera hispano porekla koji je 2011. u stripu Ultimate Comics: Spider-Man preuzeo ulogu Spajdermena, pretpostavlja se da će upravo on biti glavni junak u filmu.

Snajder je rekao kako sumnja da odluka da Spajdermen bude crnac verovatno ima veze i sa nedavno procurelim Sony mejlovima:

„Ti procureli mejlovi su u određenim delovima sadržali izvesne naznake rasizma, tako da bi crni Spajdermen bio odličan način da Sony spere ljagu sa sebe“.

Marvel i Sony su potpisali ugovor o saradnji prošlog meseca, a film o Spajdermenu u Sony produkciji je planiran za 2017. Iako je nakon potpisivanja ugovora Dag Belgrad iz kompanije Sony rekao „da će sledeći Spajdermen biti Piter Parker“, sudeći po kuloarskim pričama to nije tako.

Ne ostaje nam ništa drugo nego da sačekamo 2017. i uverimo se ko je u pravu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: