Čovek koji se nije okupao 38 godina

Kajlaš Sing je jedna od osoba koju verovatno ne biste želeli da upoznate. Ovaj čovek ponosan je na činjenicu da se nije okupao punih 38 godina.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2012.

09:44

Default images

Sing sada ima 65 godina i nije se kupao niti šišao od 1974. odnosno od kako se oženio.

Objašnjavajući svoju neobičnu odluku, Sing kaže da mu je sveštenik garantovao da će dobiti sina ako u širokom luku bude zaobilazio sapun i vodu.

Uprkos tome što se njegove komšije šale da je prava sreća što je ubedio ženu da uopšte imaju dece, sveštenikova garancija je očigledno bila bez pokrića – Sing je dobio sedam kćeri.

Dane provodi radeći na njivi i brinući o kravama na temperaturi od 47 stepeni Celzijusa, a “kupa se vatrom” tako što svake večeri puši marihuanu i moli se hinduističkom bogu Šivi.

Njegova porodica kojoj očigledno ne prijaju Kajlaševi mirisi kaže da su jednom čak pokušali da ga gurnu u potok.

“Odgurnuo nas je i pobegao”, kaže njegova hrabra žena Kalavati Devi (60).

“Kaže da bi radije umro, nego se okupao i da bi jedino sin mogao da promeni njegovu odluku. Prošlo je već toliko godina, da sam se potpuno navikla”.

Ipak, nisu svi u porodici protiv Kajlaševe odluke. Najmlađa kćer Poja (16) kaže da je zbog oca postala veoma popularna u školi.

“Moji drugari iz razreda žele da upoznaju tatu. Stalno me pitaju kako može da živi tako dugo, a da se ne kupa i hoće da se uvere svojim očima”, kaže ona.

“Kad je ovako toplo, tuširam se barem dva puta dnevno, ali on ne želi ni jednom. Ne znam kako opstaje”.

Kajlaš ne haje za to i samo povremeno pere ruke i usta.

“Nemam sina, pa se neću više nikad oprati”, kaže on. “Možda u sledećem životu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: