Đaci pomoću igrice uče da “rolaju” džoint

Deca u srpskim osnovnim i srednjim školama navukla su se na video-igricu “Roll A Joint” u kojoj ih uče kako da zamotaju džoint i popuše marihuanu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2012.

14:02

Default images

Igra za mobilne telefone na android platformi je poslednjih dana izuzetno popularna na društvenim mrežama, Fejsbuku i Tviteru, a tinejdžeri je skidaju sa interneta i razmenjuju elektronskom poštom.

Redakciji Telegrafa.rs ovim povodom javio se ogorčeni profesor (ime poznato redakciji – prim.aut.) u jednoj beogradskoj osnovnoj školi, koji je tokom časa slučajno uhvatio đake kako igraju ovu igricu.

“Bio sam očajan, nisam mogao da verujem svojim očima! Ta igrica daje detaljno uputstvo o tome kako se postaje narkoman” kaže ovaj nastavnik, pa nastavlja:

“Najčudnije od svega mi je to što se igrica plaća, a oni uspevaju da dođu do nje bez plaćanja i da je šalju jedni drugima. Zabrinjava da je igraju deca koja nemaju ni punih 15 godina. Stičem utisak da se unapred veoma temeljno pripremaju za korišćenje droga”, ističe ovaj profesor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: