Dečaci lepe metal za telo

Deca iz Gornjeg Milanovca, Luka Lukić (6) i David Petrović (4), privlače svojim telima metalne predmete i opiljke, koje je potom teško skinuti sa njih.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.08.2011.

11:30

Default images

Luka i David sinovi su dve rodjene sestre, od kojih je jedna - Davidova majka Sonja, rekla agenciji Beta da je tu neobičnu sposobnost svog sina otkrila pre tri dana.

Kako je rekla, to je otkrila kada ga je poslala da joj donese kašičicu koja mu se potom zalepila na grudi.

"Čula sam ga da viče: 'Mama, zalepila se kašika na kožu i ne mogu da je skinem', zbog čega sam dotrčala u kuhinju i videla je na njegovim grudima, pošto nije nosio majicu", rekla je ona.

Kako je navela, kada je to videla odmah je pozvala članove porodice, koji su počeli da kače po njegovom telu kašike i viljuške, koje nisu spadale.

Prema njenim rečima, tu se našao i Davidov brat od tetke - Luka, koji je tog trenutka otkrio da i on poseduje tu sposobnost.

"Kada smo se svi iskupili, počeli smo po njegovom telu da kačimo kašike i viljuške koje nisu spadale, a tu se našao i mali Luka koji je sam stavio ovaj escajg i na njemu se zadržao, pa smo probali kod druge dece i on se nije zadržavao", rekla je Sanja Petrović.

Roditelji dece kažu da se ona sasvim normalno ponašaju, da su "izuzetno živahni" i stalno u pokretu.

Pedijatri koji brinu o zdravlju dvojice dečaka kazali su da je njihov razvoj "sasvim normalan" i da će pratiti sposobnost njihovih tela da privlače metal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: