Nova vest
Fudbal 17

29.4.2024.

15:18

Predsednik Zvezde se oglasio zbog Bahara

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović zahvalio se bivšem treneru Baraku Baharu na korektnom odnosu i saradnji.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Srđan Stevanović/Starsport

Izraelski stručnjak je nakon odlaska iz Beograda u decembru potražio novac dogovoren trogodišnjim ugovorom, ali je u međuvremenu napravljen dogovor dve strane.

Zvezda će mu isplatiti deo primanja u nekoliko rata, dok će Bahar zauzvrat povući tužbe pred FIFA.

"Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba – Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere", rekao je Mijailović.

Bahar je Zvezdu predvodio na 27 utakmica i ostvario 17 pobeda, osam poraza i dva remija.

Podsetimo, Bahar će od naredne sezone predvoditi Makabi iz Haife, klub u kojem je radio od 2020. do 2023. godine.

Sa ovim timom je osvojio tri titule šampiona Izraela, baš koliko i sa Hapoel Ber-Ševom, u periodu od 2016. do 2018. godine.

Podeli:

Komentari 17

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 17

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu