Da li želite princa na belom konju?

Vilijam je zauzet i oženiće se ovog aprila, ali to ne znači da devojka ne može da sanja o udaji za princa jer ima još slatkih momaka kraljevskog porekla. Predstavljamo prave prinčeve na belom konju – moderni su, bogati, još uvek slobodni i traže svoju princezu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.02.2011.

22:55

Default images

Princ Hari (26), Engleska

Šta je privlačnije od lošeg dečka? Kada loš dečko postane dobar. Izgleda da ja princ Hari smirio svoj buntovnički duh…za sada. Mada ga možete videti kako i dalje izlazi sa plavušama sumnjivog morala po Londonskim klubovima. A da li ste ga videli kako jaše konja?

Princ Karl Filip (32), Švedska

On je visok, crn, dobro izgleda. Malo je reći to jer ovaj momak je oživljeni princ iz Diznijevih bajki – šampion u skijanju, lovac i umetnik (i osećajan je!). Kako da ga osvojite: „Mislim da mi je ispala staklena cipelica, možeš li da pomogneš?”

Princ Andrea Kaziragi (26) , Monako

Možda tehnički još uvek nije princ, ali ovaj dečko plave krvi može da nasledi presto ukoliko umre njegov ujak princ Albert II, a njegova majka prepusti tron svom sinu (a veruje se da hoće). Ako ostavimo na stranu crvenu traku monarhije, ovaj dečko je i dalje „zlatan” – veoma lep i pametan – govori francuski, engleski, nemački i italijanski.

Princ Filipos (24) Grčka

Već se može zamisliti „velika grčka pravoslavna svadba” sa ovim inteligentnim princom (diplomirao je na Univerzitetu Džordžtaun). Princ Nikolas (25) je zvanično dobio titulu Kraljevskog Veličanstva na svoj 25. rođendan prošlog aprila. Iako je živeo u Engleskoj sve više učestvuje u javnom životu Rumunije.

Princ Feliks (26), Luksemburg

On je sladak, pametan i, što bi se reklo „pun ko brod”. On je naslednik (zajedno sa svojim starijim bratom princom Gilijamom) drugog po redu najvećeg bogatstva jedne evropske kraljevske porodice…oko 3, 5 milijardi evra.

Princ Amadeo (24), Belgija

Dame, ovo je jedan inteligentan pripadnik kraljevske porodice, (diplomirao je na Londonskoj školi za ekonomiju) a živi i radi u Njujorku. Pristojno sačekajte u redu!

Kralj Jigme Kesar (31) , Butan

Šta reći o ovom šarmantom gospodinu? On je jedan od malobrojnih koji može da kaže uobičajenu rečenicu: „Hoćeš li da te učinim kraljicom?“, a da to stvarno i misli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

23 h

Podeli: