Šta horoskop otkriva o novoj vladi

Vladi Srbije koja je izabrana danas, 27. jula, mandat počinje u znaku Lava. Zodijak govori da će nova vlast biti optimistična i ambiciozna, snažnog duha i vitalna, energična i ekstrovertna, zbog čega se može očekivati da će biti i otovrena za komunikaciju sa celim svetom.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.07.2012.

14:03

Default images

Karakteristike ovog horoskopskog znaka su velika samouverenost, ponos, dostojanstvenost, ali i želja za dominacijom.

Poznavaoci horoskopa navode i da su oni u znaku Lava stvoreni da upravljaju drugima i da vladaju. Lavovi ne gube lako samokontrolu, hrabri su, fizički jaki, izdržljivi. Lavovi vole da se bave pitanjima od opšteg interesa, državničkim poslovima i smatraju sebe kompetentnim za svaki posao koji obavljaju.

Stručnjaci takođe dodaju da je Lav dobar organizator, često izvrstan zabavljač, glumac i otmen. Nije mnogo strastven, ali je sujetan, i ne podnosi rivale.

Po kineksom horoskopu, nova srpska vlada je u znaku Zmaja. Reč je o srećnom i balgoslovenom znaku koji simoblizuje snagu, zdravlje, harmoniju, intelekt, ima izuzetnu harizmu i moć. Zmajevi često prave velika dela.

Vrlo su samouvereni i spremni da se uhavte u koštac sa problematičnim situacijama - i da ih brzo reše. Kao i Lav vole dominaciju i velike ambicije.

Novi premijer Srbije Ivica Dačić u horoskopu je jarac, rođen je 1. januara 1966. godine. Prethodna vlada Mirka Cvetkovića u horoskopu je bila emotivni Rak - "rođena" je 7. jula 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: