U čemu je tajna pravih zavodnika

Da li ste se ikada zapitali zašto neki muškarci jednostavno imaju ludu sreću kada se radi o osvajanju žena? Za tu uspešnu formulu koja je neodoljiva ženama, osim izgleda, pravi zavodnici poseduju i određene osobine kojima žene ne mogu da odole...

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.07.2012.

10:41

Default images

Činjenica je da žene kod muškaraca privlače određene osobine, piše Askmen.com, a muškarac koji ih ima važi za "pravog zavodnika". Ukoliko želite da izmamite ženske uzdahe i postanete neodoljivi lepšem polu, vreme je da te "osobine" naučite i savladate.

Romantični tip
Ovaj frajer veruje u čistu romantiku. On ženi konstantno donosi cveće i čokoladu, a za vreme večere pali sveće. Svoju izabranicu često zove, pa čak i onda kada samo želi da joj kaže koliko mu nedostaje i da misli na nju, a dok joj govori o svojim osećanjima gleda je u oči.
Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene vole da se osećaju da su cenjene, a romantični tip to jednostavno zna da postigne. On koristi romantične gestove kako bi joj pokazao šta oseća. Pored toga, žene se s ovim frajerom osećaju sigurno i opušteno pa će i one (kad-tad) postati romantične.

Samouvereni tip
On apsolutno veruje u sebe i samouveren je u svakoj situaciji. U javnosti je vrlo uporan i krasi ga snažna "aura" koja deluje moćno. U vezi, ovaj tip muškarca nikada nije ljubomoran na druge muškarce i ne oseća se ugroženim od prijatelja i poznanika svoje devojke.
Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene jednostavno privlače samouvereni muškarci. Osim toga, treba imati na umu da ako vi sami o sebi mislite sve najbolje i vaša devojka naći će se pod tim uticajem. Samouvereni tip ne treba da čeka bilo čije dopuštenje i odobravanje i to ga čini još privlačnijim.

Umetnički tip
Umetnički tip je spontan i živi za trenutak. Često svoju kreativnost koristi prilikom osvajanja žena, pa tako uopšte ne treba da čudi ako ženi koja mu se sviđa posveti pesmu ili pokloni sliku koju je sam naslikao.
Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Svaka žena želi da se oseća jedinstveno i posebno, a nema boljeg načina da joj muškarac to pokaže nego da je koristi kao muzu koja ga inspiriše... Većinu žena će zaintrigirati umetnički um ovog frajera, posebno ako u svojim delima nađe mesta i za nju.

Stranac
On dolazi iz "daleke egzotične zemlje", govori slatkim naglaskom ili ima sasvim jedinstven pogled na svet. Njegovi društveni običaji i svakodnevno ponašanje mogu biti pomalo neobični, ali on uvek uspeva da bude tako jednostavno šarmantan. Treba imati na umu da se ne uklapa baš svaki stranac u ovu kategoriju. Šarmantnog stranca isto tako može zaseniti i muškarac koji govori nekoliko jezika i svetski je putnik.
Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Upravo je posebnost ono što čini ovog muškarca neodoljivim, a ako tome pridodate i dozu tajanstvenosti, retko koja žena će ostati ravnodušna. Ovaj tip muškaraca najčešće bira žene koje vole da istražuju nepoznato.

Slobodouman tip
Slobodouman tip svetom se kreće vođen osećajem i željom za avanturom. On je možda "bajker" ili je jednostavno uzeo nekoliko slobodnih dana kako bi otišao na put, ali ključna osobina ovog tipa je da on ne brine o posledicama.
Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Svaka žena ponekad poželi barem u manjoj meri da bude buntovnica. Ženama se sviđa takav bezbrižan stav, a stav "zločestog dečka" u vezu će ubaciti zrnce mladosti i ludosti, a žene će posebno privlačiti želja da ga ukroti, iako znaju da im to nikada neće poći za rukom.

Inteligentan i duhovit tip
On podstiče razgovore koji su intelektualno stimulativni i pažljivo sluša šta njegova partnerka ima da mu kaže. Društvo bez problema može da nasmeje svojim šalama, a smisao za humor mu je jak adut i ima tu neobičnu sposobnost da čak i politiku učini zanimljivom temom.
Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Bez obzira na to šta godine učine fizičkom izgledu, ako je frajer poput ovoga zanimljiv i duhovit, već je osvojio nekoliko ključnih poena. Intelektualna povezanost je vrlo bitna stavka svake veze, a na ovakvog frajera veliki broj žena "pada" vrlo brzo.

Tip sa manirima
On ženama otvara vrata, izvlači stolicu pre nego što partnerka sedne za sto u restoranu, plaća večeru i ne zaboravlja da je ponudi slatkišima... Uvek prilikom poziva na sastanak pokazuje da ima razumevanja za sve njene obaveze i uvek dolazi po nju. U svakoj prilici je vrlo osetljiv po pitanju nenih osećanja i potreba.
Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Iznenađeni? Možda smatrate da mirni, dobri i obazrivi momci nikada ne osvoje devojku, ali činjenica je da će ženama posle zločestih momaka i onih koji ih nikada više ne nazovu, pred tipom sa manirima jednostavno srušiti sve zidovi i granice i ostvariti svoje snove...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: