Gitarista Rolingstounsa Roni Vud operacijom izbegao rak pluća

Gitarista britanske rok grupe Rolingstouns Roni Vud otkrio je da se ovog proleća podvrgao hitnoj operaciji, nakon što su lekari utvrdili kancerogenu leziju na njegovim plućima.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 06.08.2017.

14:08

Gitarista Rolingstounsa Roni Vud operacijom izbegao rak pluća
GettyImages

"Borio sam se sa dodirom kancera pluća", izjavio je Vud za Ivent, nedeljni dodatak britanskog dnevnika Dejli Mejl, preneo je AFP.

Vud je rekao da je otišao na rutinsku kontrolu kod lekara, u maju pred turneju benda, kada je otkriveno da ima lezije na levom plućnom krilu.

Nakon nedelju dana, koje je proveo čekajući na rezultete testova da se utvrdi da li se kancer proširio, odlučio je da neće da se podvrgne hemoterapiji da ne bi ostao bez kose.

Kada je saznao da se kancer nije proširio, bio je podvrgnut hitnoj operaciji uklanjanja dela plućnog krila.

"Sada sam u redu, ali ću morati da idem na kontrole na svaka tri meseca", rekao je Vud i dodao da je imao ludačku sreću.
GettyImages
"Oduvek imam anđela čuvara, po svim pravilima ne bi trebalo da sam ovde", rekao je Vud.

Vud je nešto pre rođendana svojih ćerki bliznakinja, u maju prošle godine, ostavio cigarete, alkohol i drogu, ali je decenijama pre toga živeo rokerskim stilom života.

Roni Vud je najmladji član grupe Roling stons, koji se slavnom bendu pridružio 1975. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: