Kuća mala

U delu grada koji se popularno naziva i novosadski Monmartr, u slagalicu sačinjenu od kafea i klubova sjajno se uklopio ovaj mali i iznad svega neobičan restoran.

Izvor: B92

Sreda, 30.06.2010.

13:45

Default images

Adresa: Laze Telečkog 4, Novi Sad
Telefon: 021/ 422-728

Radno vreme restorana i kuhinje: od 8.00 do 24.00 (kuhinja radi od 8.00 do 23.30)
Kartice: Visa, Visa Electron, Master, Maestro
Bašta ili terasa: da, letnja bašta
Muzika: pop
Jelovnik: na sprskom i engleskom jeziku
Osoblje govori: engleski jezik
Vegetarijanski meni: da
Vrsta kuhinje: picerija
Glavna jela: od 440 do 610 dinara
Doručak: da
Dostava: da
Zakup: da Jednostavnog enterijera, sa desetak stolova prekrivenih kariranim stolnjacima, odiše prijatnom domaćom atmosferom. Meni je, pored skromnog izbora predjela i deserta, sačinjen od pica, maštovito nazvanih (npr. švajcarki abažur — sa švajcarskim sirevima), tako da će izbor jela biti zabava za sebe, pri čemu će ljubitelji neobičnih ukusa imati priliku da probaju pice sa bananama ili ananasom.

Kao maštoviti prilog u svakom meniju dobićete karticu sa jelom po preporuci koje se razlikuje u svakom primerku jelovnika, tako da ćete, ako ste malo hrabriji i verujete tuđem izboru, moći da odigrate i svojevrsnu lutriju sa jelima.

Uz ljubaznu pomoć osoblja, odlučili smo se za Gvidovu tarabu, kombinaciju sa dominantnim prisustvom pančete i milerama, odličnog ukusa i nešto debljeg testa.

Pica sa sardelama odisala je svežinom mora, a sjajan dodatak bile su crne i zelene masline, kao i sir koji je harmonično sjedinio sve sastojke.

Pri izboru deserta odlučili smo se za dve varijante lenje pite, od jabuka i višanja, poslužene direktno iz pećnice, sa prilogom u vidu sladoleda od čokolade, bez razrešenja dileme čiji je ukus bio bolji.

Idealno mesto za sve ljubitelje pica, pogotovo za one spremne da svoje ljubimice vide u nekom novom, neobičnom izdanju.

Obrok za dvoje košta 1.400 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: