Novogodišnji poklon: SBB otključava sve kanale

Kompanija SBB najavila je da će otključati sve kanale koje ima u ponudi tokom božićnih i novogodišnjih praznika, od 15. decembra do 15. januara.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2018.

10:00

Novogodišnji poklon: SBB otključava sve kanale

Praznici su vreme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a SBB je tu da bude deo svake porodice. Zato ćemo i ove godine nastaviti našu prazničnu tradiciju i svim korisnicima omogućiti da uživaju u neograničenom sadržaju digitalnih i HD kanala,“ izjavila je Jovana Lukić, direktorka PR komunikacija kompanije SBB.

U velikom izboru naslova HBO programa korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog kanala putem portala Moj SBB, dok će sve ostale kanale koje nemaju u trenutnim paketima dobiti automatski.
Za korisnike koji već imaju sve kanale u okviru svog paketa, SBB je pripremio poseban folder sa 20 atraktivnih filmova različitih žanrova.

Pored toga, SBB korisnike očekuje Cinestar Premiere Plus i HBO OD u okviru Video kluba, koji će biti dostupni na svim uređajima. Naš Video klub, sa preko 12.500 naslova, od 19. decembra biće obogaćen dodatnim naslovima Nacionalne geografije, My Baby TV-a i brojnih drugim sadržajima, dostupnim svim korisnicima EON platforme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: