Petak, 05.04.2013.

10:04

Povređena Ava plače za Vladom Vuksanovićem

Nakon što je ostala bez oslonca koji je imala u Urošu, Ava se rasplakala i izjavila kako joj nedostaje maneken Vlada Vuksanović, jer joj je on, za razliku od Uroša, pravi prijatelj.

Izvor: B92

Default images

Kako je navikla da bude u centru pažnje, Ava se najpre rastužila zbog toga što je Uroš ignoriše, a onda je komentarišući ponašanje kaskadera, pomenula Vladu Vuksanovića.

Na pitanje “Velikog brata” da li joj nedostaje Vlada, Ava je kroz plač odgovorila: “Da, nedostaje mi, on mi je bio pravi prijatelj”.

Ava je razočarana Uroševim ponašanjem. Iako joj Željko posvećuje pažnju, to, za sada, ne uspeva da je oraspoloži, a Vlada je čini se ostao nepravaziđen.

Ava je juče izjavila da je Vuksanović njen tip muškarca jer je "visok i ima svetle oči, a kada progovori, osvaja".

S druge strane, Uroš je u ispovedaonici pričao o Avi kako mu je naporna i kako ga stalno prati i kako ne može to više da podnese, zato joj je i rekao par stvari.

“Namerno sam se udaljio od nje da olakšam sebi i drugima boravak u kući. Malo smo se zezali, ne znam šta je ona pomislila, imao sam najbolje namere kada sam joj rekao da malo oladi ipak se znamo samo šest dana”, rekao je Uroš u ispovedaonici i dodao da se Ava zagrejala za njega bez osnova.

“Svideo sam joj se i to su svi primetili, zato su nas i stavili u kombi i njoj učinili medveđu uslugu, jer mi možemo da se zezamo, ali se ja ne bih zabavljajo sa devojkom kao što je ona. Moja devojka je na doktorskim. Rekao sam joj da napolju imam devojku”, pravda se Uroš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: