Naslovna

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2008.

12:01

Default images

Put do zvezda nije lak, ali možda baš ti imaš sve što je potrebno da postaneš prava muzička zvezda!

U septembru 2008, 16 talentovanih ljudi će dobiti šansu da nauče kako da postanu prave muzičke zvezde. Međutim, put do zvezda nije lak! Pobednik može biti samo jedan i to onaj koji se najbolje pokaže u svim zadatim disciplinama. Za to se brine tim stručnjaka sastavljen od najboljih kompozitora, koreografa, stilista, fotografa… Oni imaju samo jedan cilj – da za tri meseca naprave samo jednu blistavu zvezdu od 16 učesnika u emisiji.

Operacija Trijumf je nova emisija produkcijske kuće Emotion, koja će se ove jeseni emitovati na televiziji B92. Operacija Trijumf je i najpopularniji muzički reality show, u kojem baš ti možeš da postaneš prava muzička zvezda.

Iako naizgled podseća na emisiju Veliki Brat, Operacija Trijumf se ipak po mnogo čemu razlikuje. Potencijalne zvezde žive tri meseca u kući specijalno konstruisanoj za njihov boravak, ali i za časove koje svakodnevno pohađaju. Svaki njihov korak se snima, a svoje umeće i napredak oni pokazuju jednom nedeljno, tokom gala večeri u prenosu uživo, kada jedan od njih, koji je napravio najmanji pomak u svom putu ka zvezdama, zauvek napušta kuću i Operaciju Trijumf.

Da se prijavite za audiciju iz Srbije pozovite 0900/255-255 (cena poziva 50 din/min + PDV). Broj važi za fiksne telefone i MTS mrežu.

Da se prijavite za audiciju iz Crne Gore pozovite 044/730-730 (cena poziva 0,552 €/min + PDV). Broj važi za fiksne telefone i T-mobile mrežu.

Da se prijavite za audiciju iz Federacije Bosne i Hercegovine pošaljite SMS sa tekstom OT(razmak)PRIJAVA na 091/411-901 (cena jedne SMS poruke je 0,5KM + PDV). Broj važi za sve mreže.

KOMPLETAN PROCES PRIJAVLJIVANJA ZAHTEVA DVE POSLATE PORUKE.
Na audiciju će biti pozvani samo kandidati koji ispunjavaju kriterijume propisane od strane produkcijske kuće Emotion. Izbor kandidata je apsolutno diskreciono pravo produkcijske kuće Emotion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: