Ipak velike promene na Twitteru

Twitter se nada da će male promene u tajmlajnu prouzrokovati velike promene u budućnosti – zato se spremite za algoritamske tvitove na vrhu vašeg tajmlajna.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2016.

15:30

Ipak velike promene na Twitteru
Foto: Thinkstock

Kompanija je danas potvrdila da će predstaviti novu opciju koja menja način na koji korisnici gledaju nove poruke na vremenskoj liniji, odnosno da će “najbolje” poruke biti “gurane” algoritamskim putem na vrh stranice.

Nova opcija nazvana je “pokaži mi prvo najbolje tvitove”, a selekcija će se vršiti obrnutim hronološkim redosledom na vrhu vremenske linije. Svi ostali tvitovi biće prikazani u sledećoj sekciji, takođe obrnutim hronološkim redosledom.

Broj i tip tvitova zavisiće od ponašanja i sklonosti korisnika, odnosno od toga koliko je bio odsutan i koliko često tvituje, prenosi "Gardijan".

Nova funkcija biće dostupna u vidu nove opcije od sledeće nedelje na internetu i na Twitter-ovim aplikacijama za iOS i Android, a nakon nekoliko nedelja biće automatski aktivirana. Ukoliko korisnici ne budu bili zadovoljni, moći će da je deaktiviraju u odeljku za podešavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: