Krejg odbio da u filmu "Spectre" nosi Android telefon

Džejms Bond filmovi su idealni za plasman raznih proizvoda, ali ponekad cena nije vredna potencijalne štete koju neki uređaji mogu da izazovu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 03.11.2015.

09:41

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Nakon promocije Heinekena u filmu “Skyfall” koja je коštala 45 miliona dolara, Bond franšiza je rešila da u najnovijem delu smanji promociju proizvoda.

To uključuje i činjenicu da Bondu nisu dali smartphone i odbili su ponude Sonyja i Samsunga.

Samsung je ponudio ugovor na osnovu kog bi Bond dobio 5 miliona dolara, ali ukupna isplata bi dostigla iznos od 50 miliona dolara ukoliko se glavni glumac u filmu pojavi sa njihovim telefonom. Međutim, ponudu su odbili i glumac Danijel Krejg i režiser Sem Mendez jer su smatrali da su ti telefoni previše zastareli za Bonda.

Uspeh filma "Skyfall" iz 2012. godine, zacementirao je pozicije ovog filmskog dua u Bond franšizi i zbog toga su dobili mogućnost donošenja važnih odluka za film.

Sony je snimio reklamu za telefon Xperia Z5 u stilu radnje filma Džejms Bond u kome je glavnu ulogu imala Manipeni, ali sam uređaj se nije našao u filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: