Odložena proizvodnja iPhone 6S?

Dugoočekivani Apple-ov proizvod bi mogao da se suoči sa odlaganjem proizvodnje u nedeljama koje prethode samom predstavljanju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 08.08.2015.

22:35

Default images
Beta / AP Photo/Rogelio V. Solis

Veoma pouzdani izvor, analitičar KGI Securities kompanije Ming-Či Kuo koji je i do sada imao pouzdane informacije iz Apple-a poručuje da je proizvodnja iPhone 6S telefona odložena. Ipak, odlaganje je svega jedna do dve nedelje a do rampe u proizvodnji je došlo zbog proizvodnje prošlogodišnjih iPhone 6 i iPhone 6 Plus modela.

Uz ovo odlaganje, masovna proizvodnja novih iPhone telefona počinje krajem avgusta. Takođe se poručuje da će Foxconn sklapati 60 posto iPhone 6S modela i 100 posto iPhone 6S Plus modela, dok će Pegatron sklopiti preostale iPhone 6S modele. Uprkos odlaganju proizvodnje, analitičari očekuju da oba telefona budu spremna za septembar kako je i bilo planirano.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: