Final Fantasy 15: Pogledajte novih 40 minuta

Square Enix prikazao je više od pola sata čistog gameplay-a iz nadolazećeg Final Fantasyja, uz napomenu da nije reč o finalnoj verziji igre.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: tportal.hr

Sreda, 25.02.2015.

08:51

Default images

U opširnoj demonstraciji Episode Duscae koja se vrtela na PlayStationu 4, Square Enix pokazao je kako će izgledati otvoreni svet i borba u nadolazećem Final Fantasyu. U prethodnoj demonstraciji nije bila prikazana borba, a stvar se vrtela na Xbox One konzoli, pa je ovo prvi prikaz na PS-u.

Za razliku od Final Fantasy 13, ovaj će imati real-time borbu koja uveliko podseća na Kingdom Hearts što se ponajviše može zahvaliti angažmanu Tecuja Nomure.

Da stvar bude bolja, ovaj je video zapravo najava dolaska demo verzije koja će se moći preuzeti krajem sledećeg meseca i sadržaće otprilike tri sata gameplaya.

Nažalost, sačuvane igre iz demo verzije neće moći da se prebace u finalnu verziju igre, kada se ona pojavi na tržištu, no Square razmišlja o tome da na neki način ipak nagradi sve koji će zaigrati demo. Reditelj igre Hadžime Tabata izjavio je da je otprilike 60 posto igre završeno i da očekujemo 1.080 p uz 30 sličica u sekundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: