Vraćaju se Super Mario i Donkey Kong

Kompanija Nintendo je najavila je povratak likova Super Marija, Bayoneta, Donkey Konga i Pokemona u svoju ponudu na nedavno održanoj konferenciji igrica E3.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: klix.ba

Subota, 15.06.2013.

08:44

Default images

Izvršni direktor Satoru Iwata je na konferenciji najavio i igricu "X" koja je namenjena za Wii U konzole, a koju pravi japanski studio Monolith Soft.

Većina Nintendovih naslova neće biti puštena u prodaju pre kraja 2013. godine.

Međutim, biće dodati novi alati među kojima su i digitalne boje i pasteli kojima crtaju na Umetničkoj akademiji ovog leta. Kako je rekao Iwata, na to su se odlučili jer nisu predviđali visok kvalitet crteža kada bi se igrica uploadovala na Wii U Miiverse kanal.

Super Mario se vraća u 3D-u, a MarioKart 8 na Wii U kao i Donkey Kong.

A svi fanovi igrice "Batman: Arkham Origins" imaće priliku da je igraju na Sony playstationu i Xbox Oneu u oktobru, kao i "Sonic Lost World" i "Scribblenauts Unmasked: a DC Comics".

"Najvljene igrice izgledaju veoma zabavno, ali razočaravajuće je da ćemo morati da čekamo do kraja ove ili početka 2014. godine da bismo ih igrali", rekao je jedan od novinara koji je pratio konferenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: