Draw Something - rekordna popularnost

Aplikacija Draw Something nova je popularna aplikacija za mobilne platforme. Postoji od 1. februara i već je preuzeta preko 20 miliona puta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2012.

15:19

Default images

Draw something je igra nalik na Pictionary. Igra se sa prijateljima, a tako što dobijete reč na osnovu koje treba da nacrtate pojam, koji vaš prijatelj treba da pogodi. Pogađanje donosi nove poene, odnosno novčiće kojim možete dobaviti bolje alate za crtanje.

U prvih deset dana aplikacija je bila preuzeta preko milion puta, a do sada je preuzeta čak 20 miliona puta, prenosi Business Insider. Foursquare, na primer, postoji tri godine i ima manje preuzimanja od ove aplikacije.

Izvršni direktor kompanije koja stoji iza Draw Something aplikacije kaže da ima 12 miliona aktivnih korisnika, te da je najpopularnija aplikacija u 79 zemalja, a korisnici su do sada nacrtali preko milijardu crteža.

11. marta, kaže, on 3.000 crteža se nastajalo u sekundi.

Aplikacija je dostupna i za Android i iOS, i to i u besplatnoj varijanti i po ceni od 0,99 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: