"Dani telefona od 600-700 dolara su odbrojani"

Motorola je već osvežila svoj portfolio proizvoda sa novim Moto X i Moto G telefonima, a predstavljen je i Moto 360 pametni sat.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.09.2014.

15:24

Default images

Iako ovi telefoni ne donose mnogo toga novog u odnosu na svoje prethodnike, u ovoj kompaniji očekuju da oni postignu uspeh.

Međutim, ono što se sada ističe je da ukoliko konkurencija top proizvođačima smartfona u vidu Motorole nije dovoljna, onda su tu rivali iz Kine koji nude neimenovane ili telefone sa različitim nazivima.

Predsednik i COO Motorole Rik Osterloh dao je svoje viđenje novonastale situacije, tvrdeći da je prema njegovim zapažnjima, linija vrhunskih smartfona u ozbiljnoj nevolji.

"Naravno da smo u veoma konkurentnoj industriji. Mislim da su dani smartfona sa cenom od 600-700 dolara odbrojani. Ljudi shvataju da ne moraju da plate toliko novca" rekao je on.

Razlog za to je što sve više proizvođača nudi telefone sa dobrim karakteristikama po pristupačnim cenama, tako da su dominantni igrači na tržištu u nevolji.

Izvor: Benchmark.rs/PhoneArena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: