Google pokrenuo onlajn magazin

Bez velikih najava, Google, odnosno jedan njegov odeljak, lansirao je prvo izdanje svog onlajn magazina - Think Quarterly.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 24.03.2011.

10:05

Default images

Jedna od glavnih tema kojima se ovaj magazin bavi, potpuno očekivano, je tehnologija, ali ima i članaka namenjenih poslovnim ljudima. Osim toga, magazin sadrži i intervjue sa nekim od čelnih ljudi iz Googlea.

"Mi u Google često mislimo da se zaboravlja koliko je brzina važna - to je ključni sastojak koji razdvaja pobednike od ostalih. Znamo da što brže isporučimo rezultate, naši servisi će biti korisniju ljudima", navode iz ove kompanije. "Think Quarterly je mesto predaha u užurbanom svetu. To je mesto gde dobijate na vremenu da razmotrite šta se dešava i zbog čega je to važno".

Iza ovog magazina stoji Google tim Ujedinjenog Kraljevstva i Irske, a kako se radi o kvartalnom izdanju, do kraja godine očekuju se još tri broja, koja će, prema najavama, izaći u maju, julu i oktobru.

Zanimljivo je da se na globalnom Google blogu, Twitter nalogu ili Facebook strani uopšte ne pominje izlazak ovog magazina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: