Microsoft Office 2016 dostupan širom sveta

Microsoft je korisnicima širom sveta učinio dostupnim Office 2016. Ove aplikacije su najnoviji dodatak Office-u 365, Microsoftovom cloud-baziranom pretplatničkom servisu koji pomaže ljudima da svoj posao obavljaju na najbolji mogući način - zajednički.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 23.09.2015.

16:15

Default images

Kompanija je najavila i nove unapređene Office 365 servise koji će jo¹ jednom potvrditi da se Office proširio i tako postao moćna platforma integrisanih aplikacija i servisa kreiranih u svrhu timske produktivnosti. Korporativni potpredsednik Kirk Kenigsbauer (Kirk Koenigsbauer) predstavio je više informacija o Office-u 2016 na Office Blogu.
Office 2016 pruža nove verzije Office desktop aplikacija za Windows, uključujući Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio i Access. Pretplatom na Office 365, najnovije verzije kompletno instaliranih aplikacija koje se mogu koristiti na više uređaja postaju konstantno dostupne, u kombinaciji sa setom individualnih i komercijalnih servisa koji se kontinuirano razvijaju i unapređuju, kao što su OneDrive online skladište, Skype za poslovne korisnike (Skype for Business), Delve,Yammer i zaštitne funkcije za biznise.
Novi Office i Windows 10 u kombinaciji predstavljaju najkompletnije poslovno rešenje. Office 2016 aplikacije savršeno rade na najboljem Windowsu ikada koji uključuje novi Sway za Windows 10 za kreiranje lako deljivih interaktivnih priča koje odlično izgledaju na svakom ekranu. Windows Hello će vas ulogovati na Windows i Office 365 u samo jednom jednostavnom koraku. Office Mobile aplikacije na Windows 10 osnažuju produktivnost u pokretu i uključuju korišćenje sa Continuum-om tako da svoj telefon možete koristiti kao PC. Cortana se povezuje sa Office-om 365 da pomogne sa zadacima kao što su priprema sastanaka, a dalja integracija sa Outlook-om stiže u novembru.
*

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: