The Evil Within 2 ima skriveni mod za igranje u prvom licu

The Evil Within 2 već nekoliko dana uteruje strah u kosti igračima na PC-u i konzolama, ali oni sa računarima mogu to iskustvo dodatno produbiti uz pomoć “skrivenog” moda za igranje u prvom licu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 24.10.2017.

20:17

The Evil Within 2 ima skriveni mod za igranje u prvom licu
Foto: YouTube Screenshot

Igranje u prvom licu je moguće uz pomoć ugrađene konzole gde je potrebno uneti komandu – pl_FPS1. Ali konzola nije omogućena sa samom instalacijom igre, već igrači moraju u prečici za pokretanje igre koristiti komandu “+com_allowconsole 1”, a u igri se otvaranje konzole vrši pritiskom na taster insert.

Mod je potpuno igriv i nema nikakvih ograničenja osim što nema pojedinih animacija, što se može videti u videu ispod.

Nije jasno zašto razvojni studio, Tango Gameworks, nije implementirao ovo kao zvanični deo igre, zato što bi mnogima ovo bio dodatan razlog za kupovinu. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: