Doom 4 bi uskoro mogao da postane realnost?

Iako je od izlaska klasična pucačina iz prvog lica Doom u potpunosti promenila žanr, u poslednjoj deceniji ova franšiza je napravila poveću pauzu. Međutim, čini se da ćemo uskoro videti nastavak ove popularne igre.

Tehnopolis

Izvor: Endgadget

Sreda, 19.02.2014.

18:50

Default images

Originalno nazvana Doom 4, igra će se sada pod pomalo zbunjujućim nazivom Doom pojaviti u beta test verziji a pristupni ključevi biće slati zajedno sa kopijama igrom „Wolfenstein: The New Order“ ovoga maja.

Za sada je do primerka nove igre moguće doći samo uz pomoć kopije igre Wolfenstein na jednoj od mnogih platformi (PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One i PC).

Međutim, postavlja se pitanje da li će ova verzija Dooma biti igriva s obzirom na to da ne postoje najavljene platforme na kojima će se ova igra pojaviti, iako se očekuje da će najverovatnije biti dostupna za PC.

Takođe nije poznato da li će igra poslužiti da pokaže novu id tehnologiju id Softwarea, endžina koji pokreće njihove igre.

Ali jedna stvar je sigurna, tvorac originalnog Dooma Džon Karmak neće učestvovati u stvaranju nastavka. Kako smo napravili video igru Doom...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: