Želite da imate jagodice kao supermodel? Isprobajte ovaj trik

Ako je ikad pravi trenutak za promenu i sečenje šiški, to je sad. Nije prevruće, pa se nećete znojiti, a još ne nosite ni kape, pa se neće zalepiti za čelo. A možete i da izgledate sjajno.

Izvor: B92

Utorak, 04.11.2014.

12:36

Default images

Najgora stvar je čekanje da šiške izrastu, jer počninju da deluju nesrazmerno u odnosu na ostatak kose. Ali prema rečima poznatog frizera Rodnija Katlera, dobro šišanje i stil može i tu čudnu fazu da pretvori u manje čudnu.

"Slojevi koji padaju do ruba jagodica sa strane stavljaju u prvi plan same jagodice i oči", tvrdi Katler. Model i Viktorijin anđeo Behati Prinslo savršen je primer kako i kod izrastanja šiške ne da ne moraju da budu izvor trauma nego mogu da stvore divlji, opušteni, seksi izgled.

Ako između odlazaka u salon imate problema sa stilizovanjem frizure, Katler preporučuje da koristite neko lagano ulje koje neće zamastiti i otežati kosu, a na šiškama ga nanesite samo malo na vrhove.

Takođe, kako bi podigli frizuru na brzaka, nakvasite šiške, očešljajte ih malim češljem i formirajte željeni izgled, pa ih prosušite uz pomoć četke, okrećući ih na obe strane čela, kako bi sprečili da se ne prilepe uz čelo.

Izvor: magazin.hr
Foto: tommerton2010/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: