"Nina Morić je psihički nestabilna"

Nakon što je poznata manekenka Nina Morić na italijanskoj televiziji optužila svog oca da ju je kao dete zlostavljao, progovorio je njen otac, ali i njen teča, psihijatar Slavko Sakoman.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.10.2013.

16:14

Default images

Nina Morić je na italijanskoj televiziji optužila svog oca da ju je zlostavljao kao dete i time je šokirala svoju rodbinu, jer ove detalje nisu znali ni njeni najbliži. Mnogi su se zapitali zašto bas sada razotkriva svoju intimu.

Otac Marko Morić ne može da se oporavi od ovakve izjave rekavši kako je to velika laž i ne zna kakav se to lom dogodio u njoj.

O Nini Morić je progovorio i njen teča, inače poznati zagrebački psihijatar dr Slavko Sakoman.

"Jako sam se iznenadio kada sam pročitao šta je rekla o svom ocu. O tome zaista nisam ništa znao. Nina je mlada devojka koja ima svoje emotivne lomove i oscilacije. Nesrećna događanja u životu teraju ljude da za to uvek traže neki razlog," rekao je za Gloriju.

Podsetimo, Nina Morić je, u šokantnom intervjuu za italijanski Kanal 5, otvoreno govorila o traumama iz detinjstva, za koje nisu znali ni neki od njenih članova porodice.

"Zbog nasilja koje sam trpela od strane oca često sam kao dete završavala u bolnici. Da bih pobegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila sam da odem iz Hrvatske čim sam dobila priliku. To je ostavilo trag na meni. Čitav život sam zbog toga imala problema s muškarcima. Te je odnose obeležilo upravo ružno i nasilno detinjstvo s mojim ocem. Kao devojčicu me je silovao", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

19 h

Podeli: