Bosanka proglašena najlepšom na svetu

Aida Đapo je iza sebe ostavila mnogo poznatije svetske lepotice i postala najlepša na svetu, prema izboru portala Beautiful Women Pedia...

Izvor: B92

Sreda, 24.07.2013.

14:58

Default images

Najpoznatiji pin-up model Bosne i Hercegovine, Aida Đapo, proglašen je najlepšom ženom na svetu tako se našavši na prvom mestu od pedeset najlepših žena koje su bile uvrštene u izbor.

Đapo, čije je umetničko ime Idda van Munster, opisana je kao očaravajuća i harizmatična dama iz BiH s jedinstvenim životnim stilom, a na Fejsbuku broji preko 36 hiljada fanova, piše sajt Klix.
Ona je iza sebe ostavila svetske lepotice poput Irine Šajk, Megan Foks, Adrijane Lime, Monike Beluči, Eve Mendez i drugih...

Aida za sebe kaže da je vintiž devojka koja živi u modernom vremenu, sa osećajem da je rođena u pogrešnoj eri. Strast joj je sve što dolazi iz perioda od 1920. do 1960. godine i velika je obožavateljka holivudskih ikona. Mi kažemo da svakako liči na jednu!

foto: Facebook/Idda van Munster

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: