Iliev: Ružan meč, da nikome ne poželite da pogleda

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oštro je kritikovao igru svog tima u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope na stadionu u Humskoj.

Izvor: SM

Petak, 18.08.2017.

18:30

Iliev: Ružan meč, da nikome ne poželite da pogleda
StarSport

Crno-beli i vicešampion Mađarske su u četvrtak uveče, pred praznim tribinama, odigrali bez golova.

“Ružna utakmica, da je ne pogledate i nikome ne poželite da pogleda. Toliko prekid, ritam je bio mlak, u nekim trenucima smo se osećali kao gosti jer su se čuli njihovi navijači. Međutim, bez ambijenta i energije da se to pokrene i da dodatna snaga. Sivilo”, Ovo je bila utakmica bez energije, krajnje razočaravajuće", rekao je Iliev posle meča u razgovoru za "TV Partizan".

Crno-beli' će imati priliku da u revanšu stignu do plasmana u drugo po jačini evropsko takmičenje, a taj meč na programu je sledećeg četvrtka.

Tamo će biti druga utakmica, ovo je prvo poluvreme, odmeravanje snaga, taktičko nadmudrivanje, dosta tvrdo i bez lepršavosti.

Razočaravajuće. Trebalo bi da se izvuku pouke, jer mi moramo da igramo fudbal. Gledaj, idemo na rezultat, sve je to u redu, ali moramo da igramo kao u Atini, to moramo da budemo mi. Ofanzivna linija koja je do sada pravila razliku, sada niko nije bio ni bleda senka ranijih utakmica”, kritikovao je svoj napad sportski direktor crno-belih i dodao:

"Sada će veća tenzija biti na njihovoj strani, jer se igra kod njih, a biće i naše publike. Jednostavno, mi moramo da damo gol i mislim i verujem da možemo to da uradimo. Mora da se otvori".

I pored loše igre svog tima Iliev je pohvalio neke igrače:

“Pohvalio bih par igrača, pored Stojketa (Vladimira Stojkovića), koji je imao jednu intervenciju, ali kakvu. Voleo bih da se to ispostavi kao ključni momenat. Štoperski tandem Miletić-Ostojić je izgledao fenomenalno, a možda najbolji igrač na meču je bio Marko Jevtović”, zaključio je Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: