U praznoj Humskoj čuće se "Videoton, Videoton"

Partizan je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike i večeras protiv Videotona ne može da računa na pomoć Grobara.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2017.

15:20

U praznoj Humskoj čuće se
Foto: Starsport

Za razliku od crno-belih, čiji navijači ne smeju da se okupljaju ni u blizini stadiona jer UEFA to ne dozvoljava, Mađari će imati podršku sa tribina u Humskoj. Sto navijača Videotona gledaće utakmicu sa tribina, adok će još 50 prijatelja kluba sedeti u loži Partizanovog stadiona.

Klub iz Sekešfehervara je karte za utakmicu u Beogradu obezbedio isključivo za navijači koji su bili na barem jednom gostovanju (od tri) tokom dosadašnjeg toka kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan je kažnjen zbog dešavanja na utakmicama protiv Budućnosti iz Podgorice i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prva utakmica plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Videotona igra se večeras na stadionu u Humskoj 21 sat.

Revanš je u Felčutu 24. avgusta od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: